Vařené hovězí po italsku

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 210 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1318 KJ
bílkovina
30 g
tuky
18 g
sacharidy
7 g
vápník
46 mg
draslík
29 mg
fosfor
22 mg
hořčík
21 mg
sodík
6 mg
železo
1 mg

Ingredience

  • 600 g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 100 ml bílého vína
  • citron
  • 200 ml masového vývaru
  • Sůl
  • Pepř

Postup:

  1. Maso si uvaříme den předem v osolené vodě, při pomalém vaření 3 hodiny.
  2. Uvařené maso nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách s nakrájenou cibulí.
  3. Podlejeme vývarem z masa a citronovou štávou.
  4. Osolíme a opepříme a dusíme, až se tekutina vypaří.
  5. Podáváme teplé, obložené vařenou zeleninou, nebo studené se zeleninovým salátem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.