Vařené hovězí po italsku
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1318 KJ
- bílkovina
- 30 g
- tuky
- 18 g
- sacharidy
- 7 g
- vápník
- 46 mg
- draslík
- 29 mg
- fosfor
- 22 mg
- hořčík
- 21 mg
- sodík
- 6 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 600 g hovězího masa
- 1 cibule
- 100 ml bílého vína
- citron
- 200 ml masového vývaru
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Maso si uvaříme den předem v osolené vodě, při pomalém vaření 3 hodiny.
- Uvařené maso nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách s nakrájenou cibulí.
- Podlejeme vývarem z masa a citronovou štávou.
- Osolíme a opepříme a dusíme, až se tekutina vypaří.
- Podáváme teplé, obložené vařenou zeleninou, nebo studené se zeleninovým salátem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Ovesné svačinové placičky
Zapečený plněný baklažán
Noky z červené řepy s kozím sýrem a vlašskými ořechy
Energetické chia čokoládové sušenky
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.