Rybí placičky
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 973 KJ
- sacharidy
- 16 g
- tuky
- 14 g
- bílkovina
- 8 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- sůl
- 1 g
- cukry
- 1 g
- trans mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 433 mg
- fosfor
- 82 mg
- vápník
- 60 mg
- hořčík
- 41 mg
- cholesterol
- 40 mg
- sodík
- 10 mg
- železo
- 2 mg
Ingredience
- 250 g ryb v tomatě
- 250 g brambor
- 1 lžíce másla
- 1 malá cibule
- Trochu strouhanky
- 1 stroužek česneku
- Sůl
- Pepř
- Olej
Postup:
- Nejdřiv si uvaříme brambory.
- Do mísy dáme rybičky, vychladlé nastrouhané brambory, rozpuštěné máslo, vejce, jemně nasekanou cibulku a utřeme česnek se solí. Přidáme pepř a zahustíme strouhankou. Rybičky rozmačkáme a vše dobře promícháme.
- Necháme alespoň 20 minut odležet, aby se nám ingredience proležely.
- Uděláme si placičky a opékáme po obou stranách
- Podáváme s domácími pečenými hranolky, nebo pečivem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Špaldové rybízové muffiny (vegan)
Quesadillas se zeleninou
Mascarpone s jahodami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.