Kapr na víně
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1228 KJ
- bílkovina
- 36 g
- sacharidy
- 11 g
- tuky
- 10 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 4 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- draslík
- 854 mg
- fosfor
- 563 mg
- cholesterol
- 146 mg
- sodík
- 91 mg
- vápník
- 73 mg
- hořčík
- 59 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 800 g kapra
- 100 ml bílého vína
- 100 ml kečupu
- 1 cibule
- 3 okurky
- 1 lžíce křenu
- Citronová štáva
Postup:
- Čtyři porce kapra osolíme a naskládáme vedle sebe do máslem vymazané zapékací mísy.
- Kečup smícháme s vínem, křenem a přelejeme připravené ryby.
- Cibuli a okurky nakrájíme na kolečka a rozložíme na ryby. Pokapeme rozpuštěným máslem a pečeme v předehřáté troubě na 190 stupnů 20 minut.
- Může se jíst bez přílohy, rybu zapíjíme bílým vínem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.