Kapr na víně

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 20 minut
Vaření: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1228 KJ
bílkovina
36 g
sacharidy
11 g
tuky
10 g
mononenasycené mastné kyseliny
4 g
polynenasycené mastné kyseliny
2 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
cukry
2 g
draslík
854 mg
fosfor
563 mg
cholesterol
146 mg
sodík
91 mg
vápník
73 mg
hořčík
59 mg
železo
2 mg
zinek
2 mg

Ingredience

  • 800 g kapra
  • 100 ml bílého vína
  • 100 ml kečupu
  • 1 cibule
  • 3 okurky
  • 1 lžíce křenu
  • Citronová štáva

Postup:

  1. Čtyři porce kapra osolíme a naskládáme vedle sebe do máslem vymazané zapékací mísy.
  2. Kečup smícháme s vínem, křenem a přelejeme připravené ryby.
  3. Cibuli a okurky nakrájíme na kolečka a rozložíme na ryby. Pokapeme rozpuštěným máslem a pečeme v předehřáté troubě na 190 stupnů 20 minut.
  4. Může se jíst bez přílohy, rybu zapíjíme bílým vínem.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.