Lečo
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 5063 KJ
- tuky
- 79 g
- sacharidy
- 76 g
- bílkovina
- 45 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 9 g
- sůl
- 7 g
- nasycené mastné kyseliny
- 4 g
- cukry
- 4 g
- vláknina
- 2 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- draslík
- 453 mg
- fosfor
- 369 mg
- vápník
- 263 mg
- cholesterol
- 258 mg
- hořčík
- 126 mg
- sodík
- 92 mg
- železo
- 8 mg
- mangan
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- rajče (čerstvé)
- 1 paprika (čerstvá)
- cibule
- 150 g klobásy
- 2 vejce
- olej (sádlo)
- sůl
- pepř
- trocha mleté červené papriky
Postup:
- Na oleji osmahneme cibulku a nakrájenou klobásku, přidáme papriku na kostičky a pár minut podusíme.
- Rajče pokrájené na kousky přihodíme krátce předtím, než do směsi rozklepneme vajíčka.
- Lehce posolíme a okořeníme.
- Mícháme na silném plameni, dokud vejce nezhoustnou.
- Podáváme s chlebem.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Lívance s jablky a zakysaným krémem
Tagliatelle s kuřecím masem a listovým špenátem
Zeleninový salát s čočkou beluga
Křehký ořechový koláč s jablky a hruškami
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.