Ředkvičková pomazánka
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 908 KJ
- tuky
- 20 g
- nasycené mastné kyseliny
- 11 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 6 g
- bílkovina
- 4 g
- sacharidy
- 2 g
- cukry
- 2 g
- draslík
- 96 mg
- cholesterol
- 60 mg
- vápník
- 18 mg
- sodík
- 14 mg
- fosfor
- 13 mg
- hořčík
- 6 mg
Ingredience
- 140 g tvarohu
- 140 g ředkviček
- 100 g másla (nebo margarínu)
- sůl
- trochu pažitky ( nasekaná)
Postup:
- Tvaroh dohladka utřeme s máslem.
- Ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle nebo nasekáme a přidáme do tvarohu.
- Osolíme a okořeníme pažitkou, dobře promícháme.
- Mažeme na čerstvé pečivo jako pomazánkové máslo. Je osvěžující svačinou nejen pro děti. Tato pomazánka vynikne také na obložených chlebíčcích a jednohubkách.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tagliatelle s lososem a rukolou
Bůček na asijský způsob
Hřejivá veganská dýňová polévka
Tagliatelle s kuřecím masem a hráškem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.