Celerové smaženky
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1146 KJ
- tuky
- 20 g
- sacharidy
- 13 g
- bílkovina
- 9 g
- vláknina
- 4 g
- nasycené mastné kyseliny
- 3 g
- cukry
- 3 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- lepek
- 1 g
- draslík
- 489 mg
- fosfor
- 119 mg
- sodík
- 118 mg
- vápník
- 92 mg
- cholesterol
- 59 mg
- hořčík
- 29 mg
- železo
- 1 mg
Ingredience
- 3 brambory
- 1 celer
- 1 vejce
- 1 cibule
- 20 g másla
- sůl
- trochu papriky
- 100 g salámu
- trocha strouhanky
Postup:
- Brambory a celer zvlášť uvaříme v osolené vodě.
- Vařený celer nastrouháme, brambory rozmačkáme vidličkou. Na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na másle. Salám pokrájíme na kousky.
- Všechno výše uvedené promícháme s vejcem a asi dvěma lžicemi strouhanky. Podle hustoty strouhanky přidáváme.
- Okořeníme solí a paprikou.
- Z těsta tvarujeme placičky a smažíme je na tuku do červena.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.