Pikantní krevetová polévka
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 666 KJ
- sacharidy
- 20 g
- bílkovina
- 8 g
- cukry
- 7 g
- vláknina
- 1 g
- sůl
- 1 g
- draslík
- 692 mg
- fosfor
- 180 mg
- sodík
- 119 mg
- vápník
- 60 mg
- cholesterol
- 59 mg
- hořčík
- 55 mg
- železo
- 1 mg
- zinek
- 1 mg
Ingredience
- 1 litr zeleninového vývaru
- 200 g brambor
- 150 g krevet
- 2 rajčata
- 6 malých kukuřiček ve slaném nálevu
- Snítka koriandrových lístků
- 2 lžíce cukru
- 1 lžíce limetkové šťávy
- 3 cHilli papričky
- 2 stroužky česneku
- 1 Zázvor (kousek)
- Sůl
Postup:
- Do hrnce s rybím vývarem přidáme nadrobno nakrájené papričky, utřený česnek, limetkovou šťávu, oloupaný zázvor nakrájený na plátky a cukr.
- Uvedeme do varu, přidáme klásky kukuřice, nakrájenou mrkev a brambory. Mírně osolíme a vaříme, dokud není zelenina měkká.
- Do polévky přidáme lístky koriandru, nakrájená oloupaná rajčata, krevety a povaříme 10 minut.
- Podáváme horké.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Lilky zapečené s domácím rajčatovým pestem
Gnocchi alľ Amatriciana
Souvlaki s pečenou bramborou a tzatziki
Citronovo-levandulové muffiny
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.