Plněný mořský vlk

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 1
Příprava: 20 minut
Vaření: 25 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
464 KJ
sacharidy
20 g
bílkovina
3 g
cukry
2 g
sůl
2 g
tuky
1 g
vláknina
1 g
draslík
752 mg
fosfor
249 mg
vápník
232 mg
hořčík
124 mg
sodík
8 mg
železo
8 mg
zinek
4 mg
mangan
3 mg
měď
2 mg

Ingredience

  • 1 mořský vlk
  • 1 rajče
  • 1 citron
  • 1 šalotka
  • 1 pórek
  • 2 bobkové listy
  • Tymián
  • Pepř
  • Sůl
  • 1 stroužek česneku

Postup:

  1. Očištěnou, umytou a osušenou rybu prosolíme a jemně opepříme.
  2. Břišní dutinu naplníme nakrájeným citronem, šalotku, česnek, nakrájeným rajčetem, přidáme bobkový list a tymián.
  3. Očištěný pórek krátce povaříme - cca 3 minuty, podélně rozřízneme a omotáme jím naplněnou rybu.
  4. Do vyhřátého pekáčku s olejem vložíme rybu, pečeme na 160 stupnů 20 minut.
  5. Podáváme s vařenou zeleninou.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.