Plněný mořský vlk
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 464 KJ
- sacharidy
- 20 g
- bílkovina
- 3 g
- cukry
- 2 g
- sůl
- 2 g
- tuky
- 1 g
- vláknina
- 1 g
- draslík
- 752 mg
- fosfor
- 249 mg
- vápník
- 232 mg
- hořčík
- 124 mg
- sodík
- 8 mg
- železo
- 8 mg
- zinek
- 4 mg
- mangan
- 3 mg
- měď
- 2 mg
Ingredience
- 1 mořský vlk
- 1 rajče
- 1 citron
- 1 šalotka
- 1 pórek
- 2 bobkové listy
- Tymián
- Pepř
- Sůl
- 1 stroužek česneku
Postup:
- Očištěnou, umytou a osušenou rybu prosolíme a jemně opepříme.
- Břišní dutinu naplníme nakrájeným citronem, šalotku, česnek, nakrájeným rajčetem, přidáme bobkový list a tymián.
- Očištěný pórek krátce povaříme - cca 3 minuty, podélně rozřízneme a omotáme jím naplněnou rybu.
- Do vyhřátého pekáčku s olejem vložíme rybu, pečeme na 160 stupnů 20 minut.
- Podáváme s vařenou zeleninou.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.