Batáta v trojobalu
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 604 KJ
- sacharidy
- 12 g
- tuky
- 9 g
- bílkovina
- 3 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 2 g
- cukry
- 2 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- draslík
- 694 mg
- fosfor
- 265 mg
- vápník
- 68 mg
- cholesterol
- 64 mg
- hořčík
- 45 mg
- sodík
- 22 mg
- železo
- 2 mg
- zinek
- 2 mg
Ingredience
- 2 větší batáty
- 2 vejce
- trocha strouhanky
- trocha hladké mouky
- olej
- provensálské bylinky
- česnek
- Batáty si oloupeme a nakrájíme na plátky.
- Dáme je vařit do osolené vody na 10 minut.
- Smícháme olej s česnekem a bylinkami.
- Batáty si potřeme olejem a obalíme v trojobalu - klasika mouka, vejce, strouhanka.
-
Osmažíme na oleji do zlatova.
Báječně chutnají i samostatně a nebo si k nim můžeme udělat zeleninový salát...
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Tagliatelle se šunkou na smetaně
Telecí dušené na hrubozrné hořčici
Holandský řízek
Hrachová polévka s uzeným masem
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.