Bryndzové knedlíky
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1918 KJ
- sacharidy
- 48 g
- bílkovina
- 21 g
- tuky
- 19 g
- vláknina
- 1 g
- lepek
- 1 g
- sodík
- 205 mg
- fosfor
- 124 mg
- draslík
- 94 mg
- cholesterol
- 67 mg
- vápník
- 31 mg
- hořčík
- 20 mg
Ingredience
- 250 g bryndzy
- 100 g krupice
- 150 g strouhanky
- 2 vejce
- 10 g slaniny
Postup:
- V míse rozmícháme krupici, strouhanku, vejce a bryndzu. Je-li potřeba, přisolíme.
- Z těsta tvarujeme malé knedlíčky, které vhazujeme do vroucí osolené vody.
- Vaříme 6 až 8 minut.
- Uvařené omastíme uškvařenou slaninou. Jako přílohu můžeme podávat dušenou zeleninu.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Bulgur s grilovanými žampiony a rajčátky
Kozí sýr v křupavém filo těstě
Špagety all Arrabiatta
Celozrnné ořechové čokocookies
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.