Bryndzové knedlíky

Peťula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 10 minut
Vaření: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1918 KJ
sacharidy
48 g
bílkovina
21 g
tuky
19 g
vláknina
1 g
lepek
1 g
sodík
205 mg
fosfor
124 mg
draslík
94 mg
cholesterol
67 mg
vápník
31 mg
hořčík
20 mg

Ingredience

  • 250 g bryndzy
  • 100 g krupice
  • 150 g strouhanky
  • 2 vejce
  • 10 g slaniny

Postup:

  1. V míse rozmícháme krupici, strouhanku, vejce a bryndzu. Je-li potřeba, přisolíme.
  2. Z těsta tvarujeme malé knedlíčky, které vhazujeme do vroucí osolené vody.
  3. Vaříme 6 až 8 minut.
  4. Uvařené omastíme uškvařenou slaninou. Jako přílohu můžeme podávat dušenou zeleninu.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.