Ryby na grilu
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 1356 KJ
- tuky
- 25 g
- bílkovina
- 21 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 10 g
- nasycené mastné kyseliny
- 2 g
- sacharidy
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- fosfor
- 111 mg
- hořčík
- 102 mg
- železo
- 95 mg
- vápník
- 42 mg
- mangan
- 9 mg
- zinek
- 3 mg
- sodík
- 1 mg
- draslík
- 1 mg
Ingredience
- 500 g ryby
- 1 lžíce citrónové šťávy
- 5 lžic olivového oleje
- Snítka rozmarýnu
- 1 lžička majoránky
- Špetka koření na ryby
- Sůl
- Pepř
Postup:
- Ryby důkladně očistíme. Do misky si dáme olej, sůl, pepř, citronovou šťávu, bylinky, promícháme a přidáme ryby.
- Dáme do lednice na 2 hodiny. Po hodině otočíme.
- Pak ryby osušíme a grilujeme po obou stranách, tak 10 minut a potíráme olejem.
- Podáváme teplé s vařeným bramborem a ozdobíme kolečky citronu. Všechny ryby jsou moc zdravé, tak si nechte chutnat!
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Pečená paprikovo rajčatová polévka
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Telecí karbanátky s okurkovou salsou
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.