Ryby na grilu

Jiřinka
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 4
Příprava: 125 minut
Vaření: 20 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
1356 KJ
tuky
25 g
bílkovina
21 g
mononenasycené mastné kyseliny
10 g
nasycené mastné kyseliny
2 g
sacharidy
1 g
polynenasycené mastné kyseliny
1 g
fosfor
111 mg
hořčík
102 mg
železo
95 mg
vápník
42 mg
mangan
9 mg
zinek
3 mg
sodík
1 mg
draslík
1 mg

Ingredience

  • 500 g ryby
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 5 lžic olivového oleje
  • Snítka rozmarýnu
  • 1 lžička majoránky
  • Špetka koření na ryby
  • Sůl
  • Pepř

Postup:

  1. Ryby důkladně očistíme. Do misky si dáme olej, sůl, pepř, citronovou šťávu, bylinky, promícháme a přidáme ryby.
  2. Dáme do lednice na 2 hodiny. Po hodině otočíme.
  3. Pak ryby osušíme a grilujeme po obou stranách, tak 10 minut a potíráme olejem.
  4. Podáváme teplé s vařeným bramborem a ozdobíme kolečky citronu. Všechny ryby jsou moc zdravé, tak si nechte chutnat!

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.