Vepřová játra na cibulce a pórku
JiřuleSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 757 KJ
- bílkovina
- 26 g
- tuky
- 5 g
- sacharidy
- 4 g
- mononenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- nasycené mastné kyseliny
- 1 g
- cukry
- 1 g
- fosfor
- 466 mg
- draslík
- 434 mg
- cholesterol
- 385 mg
- sodík
- 147 mg
- vápník
- 58 mg
- hořčík
- 49 mg
- železo
- 20 mg
- zinek
- 8 mg
- měď
- 3 mg
- mangan
- 1 mg
Ingredience
- 500 g vepřových jater
- 2 cibule
- 7 pórků
- 2 kostky bujonu
- pepř
Postup:
- Játra si očistíme a nakrájíme na plátky, opepříme (POZOR NESOLIT).
- Cibuli si nakrájíme na proužky.
- Vezmeme pekáč dáme trošku oleje a dáme játra s cibulí.
- Pórek (vybírejte si ty malinké) také přidáme do pekáče (pokud máme velký, nakrájíme na plátky).
- Nalijeme horkou vodu do hrnku a dáme rozpustit bujon. Potom to přilejeme do pekáče.
- Pečeme v troubě na 200°C 45 minut.
- Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Zeleninový salát s čočkou beluga
Vepřové plíčky na smetaně
Vyspaná fermentovaná ovesná kaše
Holandský řízek
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.