Fazolkový salát
JiřinkaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 340 KJ
- sacharidy
- 5 g
- tuky
- 4 g
- vláknina
- 4 g
- cukry
- 2 g
- bílkovina
- 1 g
- polynenasycené mastné kyseliny
- 1 g
- vápník
- 36 mg
- hořčík
- 16 mg
- fosfor
- 16 mg
- draslík
- 14 mg
- železo
- 1 mg
- sodík
- 1 mg
Ingredience
- 500 g fazolek
- 2 lžíce oleje
- 1 cibule
- Ocet
- Pepř
- Sůl
Postup:
- Zelené lusky fazolek očistíme, nakrájíme na nudličky a dáme na 3 minuty vařit do osolené vody.
- Zcedíme, dáme na mísu, posypeme na drobno nakrájenou cibulkou, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a octem a necháme vychladnout.
- Podáváme k různým druhům masa jako přílohu.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.