Ingredience rýžové nudle
Základní složkou pro výrobu rýžových nudlí je rýžová mouka. Rýžové nudle (bez obsahu konzervantů) jsou vhodné jak pro běžné stravování, tak pro bezlepkovou, šetřící, diabetickou i redukční dietu.Nudle vařte tak zvaně al dente (na skus). Nemájí být tvrdé ani rozvařené.
Citronové krevety s rýžovými nudlemi
krevety zase jinak
Pad thai thajské smažené nudle
zdravá thajská kuchyně
Kuřecí nudlová kari polévka
vietnamská kuchyně
Jarní závitky
Jarní závitky - zvládnete doma stejné jako v asijském bistru. Skoro všechny ingredience nakupuji v asijských potravinách.
Rýžové nudle po asijsku
Rýžové nudle po asijsku - verze s krůtími prsíčky
Asijské rýžové nudle se zeleninou a houbami shiitake
Lehká, pikantní záležitost nejen pro vegetariány