Ingredience kuřecí křídla
Kuřecí maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Často se konzumují prsa kuřete, ze kterých se mohou dělat například řízky, dále pak stehna a křídla.Naložené a pečené nebo grilované kuřecí křidýlka jsou vynikající pochutinou.
Pikantní kuřecí křidýlka
do marinády nenakládáme ale rovnou v ní pečeme
Dvojbarevná kuřecí křidýlka se salátem
Srdíčkový salát s francouskou zálivkou, k tomu propečený kousek kuřecích křidýlek
Křupavá kuřecí křidélka
Tak výborné a tak rychlé - jen mrknete okem a máte hotovo
Kuřecí křídla na medu
Opravdu rychlá večeře, křidýlka připravená s medem a jako přílohu třeba brambory, nebo se bavte obíráním samotných křídel.
Křupavá křidélka s šopským salátem a bagetkou
Není nad chuť křupavého masa, zeleniny i bagetky. Je to všem dostupná a dobrá rychlovka.
Kuřecí křidélka na medovocitrusovém nálevu
Vinikající chuť sladkokyselého masíčka s americkými brambory
Kuřecí křidýlka po asijsku
Marinovaná kuřecí křídla