Ingredience dětská krupička
Klasická dětská krupice se vyrábí pomletím loupaných pšeničných zrn.Z dětské krupice můžete vařit kaše, ale uplatní se také při přípravě knedlíků, halušek, lívanců, či polévek.Dětská krupice dodá organismu především prázdné kalorie (obsahuje málo vlákniny, vitamínů, minerálních látek a stopových prvků).
Sýrová polévka
rychlá, jemná a jednoduchá polévka
Bramborové placičky s vařenými vejci
jednoduché a moc dobré
Polévka s krupicovými nočky
vývar použijeme masový nebo jen zeleninový
Hovězí na česneku s veselým knedlíkem
není knedlík jako knedlík
Polévka s kuřecími žaludky
Levná, rychlá, dobrá
Domácí mandlový Medovník
Domácí mandlový Medovník - dobrota jako od babičky
Tvarohové knedlíky s ovocem
Vařené knedlíčky z jemného tvarohového těsta plněné borůvkami, jahodami, nebo marmeládou