Ingredience badyán
Badyán (též čínský anýz, hvězdicový anýz) je koření, které vůní velmi připomíná anýz.Má jemnou vůni podobnou anýzu, kořenitě nasládlou chuť. V tradiční české kuchyni se užívá do perníku, speciálních sušenek, švestkových povidel, hruškového kompotu.
Palačinky s karamelem a banánem
Palačinky s karamelem a banánem, zalité omáčkou z klikvy velké
Plněná papája
Plněná papája - exotika v kuchyni. Dnes si již můžeme dovolit exotické ovoce, dopřejte si mix zajímavých chutí.
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Česká klasika, kdo by neznal
Presovaný bůček s pečenými jablky
Krásně upečený bůček s jablky a šťávou z jablečného cideru - takto, netradičně připravený bok si rozhodně nenechte ujít
Vánoční svařák
Ta vůně, chuť hřebíčku, skořice a teplého ovoce nemůže v zimě a ve svátečních dnech prostě chybět.. :)
Kančí se šípkovou omáčkou
Kančí se šípkovou omáčkou - tak tenhle kanec už dořádil