Ingredience skořicový cukr
Skořicový cukr je
směs mleté skořice a mletého třtinového cukru. Využívá se převážně na pečení různých sladkých pokrmů - moučníků, buchet atp., případně do kompotů, ochucení kávy či k posypání třeba krupicové kaše či palačinek, které milují hlavně děti.
Buchta tchýně Jaruny
Pro ty, kteří nemají rádi
Sypaný královský koláč s jablky
Opravdu královský koláč.
Jablečný štrůdl s rumovou polevou a oříšky
Lehce alkoholický štrůdl.
Hruškový závin s ořechy
Hruškový závin s ořechy - představte si to : svařáček a štrůdlíček, ideální kombinace na ideální odpoledne...
Jablečné koláčky v listovém těstě
Jablečné koláčky v listovém těstě - Lehký dezert ke kávě nebo čaji
Tradiční trdelník s ořechy
Všichni ho určitě znáte hlavně z trhů, jak krásně voní, když projdete okolo stánku. Teď si ho můžete udělat hezky sami doma.
Jablečný štrůdl
vynikající levny a rychli