Ingredience želatina
Želatina je velmi čistý a jemný klih . Želatina se používá především v potravinářství k výrobě cukrovinek, dortů ap.
Tvarohový dort s chia semínky a borůvkami
Nepečený dort
Tvarohový dort s ovocem a želé
Lehký dortík
Šunka v aspiku
Super večeře nebo svačinka
Panna cotta s malinami a karamelem
jeden z nejsnadnějších a současně nejznámějších dezertů
Tvarohový dort s malinovým coulis
Tvarohový dort s malinovým coulis - lehký nepečený dezert, kterým své blízké rozhodně potěšíte
Borůvkový dortík
Borůvkový dortík - celozrný dortík s borůvkami a pistáciemi
Aspikové dortíky
Dortík nemusí být jen sladký - tyhle aspikové zkuste, určitě si je zamilujete!
Aspiková směs
Aspiková směs - rychlý a velmi jednoduchý recept
Panna cotta s javorovým sirupem a banánem
Za 10 minut hotová dobrůtka s cizím a zajímavým názvem, která vám vyrazí dech svou jemnou chuťí
Jogurtový dezert
Dezert připravený z jednoduché piškotové rolády a skvělé jogurtové náplně