Ingredience hovězí maso zadní
Hovězí maso je spolu s vepřovým masem je nejčastěji používané maso v české kuchyni.
Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Nejčastější úpravou je pečení vcelku: roast beef nebo po nakrájení na plátky biftek, hovězí steak. V české kuchyni se používá především k přípravě polévky a guláše, z nejkvalitnějšího masa se dělá svíčková na smetaně. Méně kvalitní maso se připravuje jako mleté do hamburgerů
Bifteček Boris
ze starých receptů
Tafelspitz
aneb vařené hovězí se zeleninou
Opilé hovězí na zelenině s rýží
Opilé hovězí na zelenině s rýží - zeleninu můžeme nechat , nebo propasírovat
Rajčatový guláš
Tak trochu jiný, než známe ten klasický
Hovězí na červeném karí
pikantí, lehce nezvyklé, nicméně vynikající jídlo
Roštěná na houbách
Roštěná na houbách - dušený plátek hovězího s houbami
Boloňské ragů
Výborná masová směs, k těstovinám naprosto dokonalá
Lahodné hovězí na pepři a červeném víně
Nechejte vyniknout chuť hovězího masa. S lahví červeného vína chutná nejlépe!
Lasagne alla Bolognese
Pravé lasgne s boloňským ragů - Itálie připravená u vás doma
Chilli con carne
Nabízím moji variantu tohoto klasického mexického jídla, zajímavostí je kombinace chutí římského kmínu a čokolády