Ingredience karob
Rostlina karob je známa také jako svatojánský chléb nebo rohovník. Karob obsahuje bílkoviny, minerály a vitamíny. Karob je zdravější variantou kakaa, neobsahuje kofein. Karob je přírodním zdrojem aminokyselin a obsahuje jen 7% tuku a až 48% cukru. Proto se karob nemusí uměle přislazovat.Je adekvátní nízkotučnou náhražkou čokolády se specifickou chutí.
![](/media/upload/40/recipe_1473_photo_2771_ts.jpg)
Quinoová bonboniéra
Potěšte své blízké zdravou alternativou k přeslazeným bonboniérám. Pukancová sladkost je báječný způsob jak to udělat.
![](/media/upload/40/recipe_1463_photo_2743_ts.jpg)
Kokosové čokohrudky (bezlepkové)
Bezlepkové veganské hrudky ke kávě nebo dětem ke kakau. Plné kokosu a čokolády
![](/media/upload/40/recipe_1203_photo_2240_ts.jpg)
Štrúdl každý pes jiná ves (banánový a jablečný)
Klasika nebo netradiční? Do štrúdlu lze zavinout ledajaké překvapení - jaké, to vám ukáže tento recept.
![](/media/upload/40/recipe_1187_photo_2197_ts.jpg)
Celozrnné ořechové wafle
Jsou sladké snídaně, které si nemusíte vyčítat. Nahraďte bílý cukr a bílou mouku a dejte tělu výživu na celé dopoledne.
![](/media/upload/40/recipe_666_photo_1159_ts.jpg)
Pruhovaný chia pudink (vegan varianta)
Objevíte chia pudink a už nebudete chtít jiný. Pruhovaná čokovarianta je jednoduchý a přitom efektní dezert nebo svačinka
![](/media/upload/40/recipe_648_photo_1092_ts.jpg)
Vyspaná fermentovaná ovesná kaše
Pro milovníky sladkých snídaní je tady zdravá bezmléčná overnight oatmeal. Překřtila jsem ji na vyspanou a doporučuji ji všem!