Ingredience kuřecí maso
Kuřecí maso je lehce stavitelné a přitom obsahuje velké, množství kvalitních bílkovin a jen malé množství tuku Je proto ideální potravinou pro redukční či šetřící dietu.Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je knonzumován.Maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Kuřecí maso je i cenově dostupn

Kuřecí řízky zapečené se šlehačkou
Kuřecí řízky zapečené se šlehačkou - řízky trochu jinak

Čínské nudle
Klasické Čínské nudle - rychlé a dobré jídlo

Bramboráčky s masovou směsí sypané sýrem
Bramborák tak trošku na náš způsob

Penne se špenátem a kuřecím masem
nenáročné na přípravu, chuťově ovšem báječné

Kuřecí nudličky s rýží
Kuřecí nudličky se zeleninou a jako přílohu zvolíme rýži

Kuskus s paprikou a kuřecím masem
Zkoušíte občas pokusy s kuskusem? Zkuste ho s paprikou a kuřecím masem podle mého receptu :)

Dušené maso kuřecí
Jednoduchým a chutným obědem je dušené maso s téměř libovolnou přílohou. V tomto receptu si projdeme postup dušení kuřecího masa.