Ingredience kuřecí maso
Kuřecí maso je lehce stavitelné a přitom obsahuje velké, množství kvalitních bílkovin a jen malé množství tuku Je proto ideální potravinou pro redukční či šetřící dietu.Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je knonzumován.Maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Kuřecí maso je i cenově dostupn
Kuřecí řízky zapečené se šlehačkou
Kuřecí řízky zapečené se šlehačkou - řízky trochu jinak
Čínské nudle
Klasické Čínské nudle - rychlé a dobré jídlo
Bramboráčky s masovou směsí sypané sýrem
Bramborák tak trošku na náš způsob
Penne se špenátem a kuřecím masem
nenáročné na přípravu, chuťově ovšem báječné
Kuřecí nudličky s rýží
Kuřecí nudličky se zeleninou a jako přílohu zvolíme rýži
Kuskus s paprikou a kuřecím masem
Zkoušíte občas pokusy s kuskusem? Zkuste ho s paprikou a kuřecím masem podle mého receptu :)
Dušené maso kuřecí
Jednoduchým a chutným obědem je dušené maso s téměř libovolnou přílohou. V tomto receptu si projdeme postup dušení kuřecího masa.