Ingredience divoké koření
Divoké koření -
bohatá směs originální chuti, vhodná k přípravě zvěřiny, králíka, hovězího a skopového masa ale i drůbeže. (Na jeden kg masa dáváme asi 2 - 3 lžičky směsi.) . Ideální při přípravě smetanových omáček ze zvěřiny a v kombinaci s masem dušeným nebo pečeným na víně.Obsahuje pepř černý, nové koření, mrkev, pastiňák, cibule, česnek, jalovec, šípek, kmín, kardamom, oregano, citrónová kůra, hořčice, chilli, paprika, zázvor, uzená sůl ,mořská sůl
Hovězí pečeně na červeném víně
Hovězí pečeně na červeném víně - výborná varianta omáčky z vína a zeleniny
Valašská kyselice
Valašská kyselice - legendární krajová specialita
Kančí se šípkovou omáčkou
Kančí se šípkovou omáčkou - tak tenhle kanec už dořádil
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší
Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou kaší - měkoučké jehněčí masíčko, vonící rozmarýnem a plné chutě
Svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně - myslím, že není třeba nic dodávat :), základ české kuchyně v klasickém provedení.
Zelňačka s klobáskou
Báječná a vydatná klasika - super polévka na zahřátí, jedna z českých a moravských nejoblíbenějších, připravená z vývaru.
Hovězí pečeně s rajskou omáčkou
Výtečná česká klasika - hovězí s rajskou omáčkou, tak jak ji známe z našich restaurací. Zvládneme to i doma!