Ingredience filet z lososa
Maso z lososa je velmi ceněno a má typickou oranžovočervenou barvu za syrova, která se po uvaření mění dorůžova. Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Pikantní lososové kuličky
výborné k posezení s přáteli
Lososový tatarák s kokosem
zajímavá kombinace
Marinovaný losos Gravlax
ze švédské kuchyně
Losos nakládaný v červené řepě
Krásně zbarvený marinovaný losos
Losos teriyaki
Vynikající a poměrně snadný způsob přípravy lososa
Tartar z lososa
Tartar z lososa - skvělý, velmi snadný tataráček z čerstvé ryby
Těstoviny s lososem
Rychlý, ale naprosto luxusní pokrm.Těstoviny se hodí jakékoliv - my máme rádi široké nudle. Uvidíte že si tento recept zamilujete.
Losos Gravlax
Losos Gravlax - jemné chutné kousky ,,syrového,, lososa, které vás ohromí