Ingredience olivy zelené
Věděli jste, že oliva patří mezi ovoce?Barevnost oliv - Nejdříve jsou olivy zelené, ale zráním mění svou barvu na vínově červenou, červenou, fialovou a nakonec černou. Olivy jsou zdravé ,ale nic se nemá přhánět co se týká konzumace. Olivy jsou vydatným zdrojem tuku, měli bychom je konzumovat v omezeném množství. Navíc jsou často ve slaném nálevu, což pro naše zdraví není úplně nejlepší.
Spaghetti al sugo
Špagety s mletým masem, olivami a sýrem.
Pravá ruská Soljanka
Polévka s masem a olivami. Ideální se zakysanou smetanou.
Ledový salát s červeným grepem
Salát s ovocem a zeleninou - připravíme si možná nezvyklou kombinaci ledového salátu s červeným grepem
Salát s tunákem
Salát s tunákem se sladkokyselou zálivkou, upravený s olivami, ředkvičkami a vejci
Africký sumeček s olivovou tapenádou a bramborovou kaší s listovým špenát
Ne až tak úplně všední ryba s pikantní olivovou
Penne Putanesca
Chuťově báječné těstoviny ze základních surovi, staňte se Italem během pár minut a okouzlete drahou polovičku nebo rodinu.