Ingredience parmazán
Parmazán je sýr původemz Itálie.Vyrábí se z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka.Sýry mají tvar bochníku a máčí se na 20 dní do solného roztoku,poto se nechají zrát od 1 roku do 3 let.Parmazán se používá do polévek,omáček,do těstovin,jako posyp nebo se dá konzumovat samotný s vínem.
Zapečené těstoviny s více druhy sýrů
Bezmasý pokrm, nebojte se zaexperimentovat s různými druhy sýrů a najděte si nejchutnější kombinaci! U nás takto.
Špagety Carbonara
fantastické, velmi jednoduché špagety s krémovou omáčkouze sýru a vajec
Bešamel
základní bílá omáčka, verze s parmazánem
Ceasar salát
Římský salát s česnekovými krutony a dresingem z ančoviček, dijonské hořčice a žloutků.
Krkovice s pečenými bramborami a omáčkou Alfredo
Krkovice s pečenými bramborami a omáčkou Alfredo - chuť plná sýra a smetany
Špagety All Genovese
Nádherná a báječně voňavá úprava špaget, která na talíři vypadá opravdu výborně. Pravá Itálie u vás doma.