Rybičková pomazánka rychlá
PeťulaSložení porce
hodnoty jsou pouze orientační
- energie
- 543 KJ
- tuky
- 11 g
- nasycené mastné kyseliny
- 6 g
- sacharidy
- 3 g
- bílkovina
- 2 g
- cukry
- 2 g
- draslík
- 13 mg
- cholesterol
- 10 mg
- fosfor
- 3 mg
- vápník
- 2 mg
Ingredience
- 150 g pomazánkové máslo
- 120 g tuňák ve vlastní šťávě
- 1 cibule
- 1 lžička hořčice
Postup:
- Jako základ této pomazánky je možné použít neochucené pomazánkové máslo, nebo lučinu. Vanička másla mívá 150 g, lučina 100 g. Množství másla přizpůsobíme množství rybiček.
- Tuto pomazánku můžeme připravit z libovolné rybičkové konzervy - velice dobrá je z tuňáka - nebo například z obrané uzené makrely. Co se týká množství rybiček, uzené nebo slanější ochutí pomazánku výrazněji, takže třeba na 100 g lučiny lze použít 80-tigramovou konzervu tuňáka. Makrely naopak doporučuji více.
- Cibuli nakrájíme velmi nadrobno a přidáme k máslu a rybičkám.
- Dochutíme hořčicí. Solit většinou už není potřeba.
- Je to vhodná pomazánka nejen na jednohubky.
Ohodnoťte recept
Chutnalo vám?
DALŠÍ RECEPTY
Kuřecí steak s bramborovým gratinem
Mozzarelové karbenátky
Kuřecí roláda s nádivkou s mevědím česnekem
Kuřecí supreme
Vyžadován uživatelský účet
Musíte být přihlášen pro použití této funkce. Prosím přihlašte se.
Děkujeme za Váš komentář
Abychom mohli váš komentář zobrazit ostatním, potřebujeme o Vás vědět více informací.
Stačí se jednoduše přihlásit pomocí vašeho Facebooku nebo si založit účet u nás.
Zabere to jen chvilku.
Recept byl přidán mezi vaše oblíbené
Nezapomněli jste se přihlásit? Můžete to udělat buď přes Facebook, nebo si založte
účet u nás. Nebojte, zabere to jen chvilku. Ke svým oblíbeným receptům
se pak dostanete kdykoliv a kdekoliv.