Rybičková pomazánka tvarohová

Peťula
Vaše hodnocení:
Počet porcí: 6
Vaření: 15 minut
Celkově: 15 minut

Složení porce

hodnoty jsou pouze orientační
energie
713 KJ
tuky
15 g
nasycené mastné kyseliny
8 g
bílkovina
6 g
mononenasycené mastné kyseliny
4 g
sacharidy
2 g
cukry
1 g
cholesterol
83 mg
fosfor
49 mg
draslík
47 mg
sodík
16 mg
vápník
16 mg
hořčík
6 mg

Ingredience

  • 250 g tvarohu
  • 100 g másla
  • 1 sardinky
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • Trochu pažitky
  • 30 g kyselých okurek

Postup:

  1. Tvaroh utřeme s máslem. Cibuli nakrájíme najemno. Vejce oloupeme a také nakrájíme na drobné kousky. Sardinky rozetřeme vidličkou.
  2. Ingredience promícháme v misce do hladké pomazánky.
  3. Okořeníme pažitkou.
  4. Komu chutná, přidává si do pomazánky na drobno nakrájenou kyselou okurku.

Ohodnoťte recept

Chutnalo vám?

Další zajímavá videa

DALŠÍ RECEPTY

Storno
Přidat
Copyright © 2017-2020 www.sikovnykuchar.cz Všechna práva vyhrazena.