Ingredience uzené maso
Uzené maso je masný výrobek. Vyrábí se uzením v udírnách.Historie padá až do dob pravěku.Takto vyuzené vydrželo několik měsíců. V Česku uzení masa je na výsluní.V kuchyni uzené maso je velmi pěkné zpestření jídelníčku . Taková zelňačka , uzené s bramborem , špenát , čočka a další úžasné jídla. To jsou naše české klasiky.
Měšec z listového těsta
Měšec z listového těsta s masovohoubovou nádivkou
Bramborová buchta
Super sváča na odpoledne - buchta s uzeninou. Že to nejde? Ale samozřejmě že jde :)
Zapečené brambory se zelím, uzeným a šlehajdou
Rychlá večeře i pro armádu, ze snadno dostupných surovi
Bramboráčky se zelím a uzeným masem
Bramboráčky se zelím a uzeným masem - výborné teplé i studené, nesmí chybět na žádném stole
Bramborové knedlíky
Knedlíky z těsta z vařených brambor plněné uzeným masem, podávané s bílým zelím a sypané osmaženou cibulkou
Čočka na kyselo s uzeným masem
Čočka na kyselo s uzeným masem, okurkou a volským okem - zdravý a rychlý recept na všední dny
Naše fazole s uzeným masem
Rychlá večeře
Hrachová kaše s uzeným masem
Skutečně jednoduché, tradiční jídlo, jak ho znáte z mládí od babičky - snadná úprava, kterou rozhodně neurazíte.