Ingredience tarhoňa
Tarhoňa je druh těstovinové rýže.Hodně se používá ve slovenské a maďarské kuchyni.Tarhoňa se vaří jako příloha nebo jako drobení do polévek.

Tarhoňa se zeleninou a kousky masa
tarhoňa se používá hlavně v maďarské a slovenské kuchyni

Kuře na citronech s tarhoňou
Kuře na citronech s tarhoňou - pečené kuřátko v lehce netradičním pojetí

Tarhoňa se zeleninou
Tarhoňa - rozhodně zajímavý druh těstoviny, nejen k přílohám

Omáčka z kuřecích horních stehen s Tarhoňou (těstovinou)
Hledáte rychlý recept z pár surovin, který není drahý a zasytí? Tak je to přesně tento ;-) - u nás velmi oblibený.

Losos s citronovopomerančovým přelivem
Losos s citronovopomerančovým přelivem a falešným kaviárem-tarhoňa

Tarhoňa s uzeným masem a smaženou cibulkou
Tarhoňa - že vám to nic neříká? Zeptejte se rodilého maďara, tohle je totiž pravá maďarská těstovina.