Ingredience ocet balsamico
Balzámový ocet či balsamico je kulinářská kořenicí přísada.Balzámový ocet zraje několik let ( nejméně 12.let ) v sudech.
Vinný ocet se vyrábí z červeného nebo bílého vína a zraje 2 roky v dřevěných sudech.
Salát s lososem
trochu jiný salát
Kuřecí játra se žampiony na víně
víno je skvělé i na vaření
Salátek s pečenou řepou a kozím sýrem
Řepa, kozí sýr, balsamicová redukce - dohromady prostě skvělé
Pečené vepřové s glazovanými cibulkami
pečené maso, kyselé cibulky a bramborová kaše se sladkou karotkou - jednoduše skvělé
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina - Lehká letní večeře z hlívy, lilku, rajčat a fantazie
Řecká směs
Masovo zeleninová směs
Glazované cibulky
Glazované cibulky v sirupu z hnědého cukru, balsamikového octa a tymiánu jsou parádní doplněk k pečeným masům.
Zeleninový salát s čočkou beluga
Lehký, ale výživný letní salátek plný vitamínů a chuti, příjemně překvapující.
Ceasar salát
Římský salát s česnekovými krutony a dresingem z ančoviček, dijonské hořčice a žloutků.