Ingredience kuřecí čtvrtky
Kuřecí maso je lehce stavitelné a přitom obsahuje velké, množství kvalitních bílkovin a jen malé množství tuku Je proto ideální potravinou pro redukční či šetřící dietu.Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je knonzumován.Maso se dá připravovat mnoha způsoby (vařit, grilovat, péct, smažit), může se servírovat teplé či studené. Kuřecí maso je i cenově dostup
Kuře na domácím kysaném červeném zelí
Doma to prostě milujeme :)
Maminčino kuře s hříbkovou omáčkou
Jako přílohu jsem zvolila tagliatelle
Patrikovo kuře se zeleninou a penne
Levné, rychlé a dietní
Kuřecí polévka s kapáním
Polévka je základ - a tahle je naprostá klasika
Kuře s křenovou omáčkou
Kuře s křenovou omáčkou - trochu netradiční, ale s knedlíkem super
Kuře na pivu se šunkovými knedlíky
Kuře na pivu se šunkovými knedlíky - opravdu jemné kuřátko
Kuře Kanada
Červené kuře, nejen pro Karkulku
Kuřecí čtvrtky s bramborem v troubě
Jak připravit na kuřeti tu nejkřupavější kůžičku a pochutnat si - jako přílohu dáme klasicky brabory