Ingredience jahody
Jahody jsou velmi bohatým zdrojem vitamínu C.Z jahod se vyrábý marmelády a džemi. plody jsou tvořeny z 87 % z vody. Konzumace jahod , snižují nachlazení, pomáhají při léčbě chorob srdce.Natrhané jahody by se měly umístit do ledničky, či chladné místnosti, aby déle vydržely.Jahody se konzumují jak za syrova , tak i po tepelné úpravě.
Mascarpone s jahodami
velmi snadný výborný dezert
Tvarohové knedlíky s jahodami
s praženou strouhankou - pecka
Osvěžující dort z lesními plody a mascarpone
Je jedinečně jemný a lahodný.Ten musíte určitě vyzkoušet .
Poctivý rebarborový koláč s jahodami
Nadýchaný kynutý koláč plný chuti jahod a rebarbory, který volá po létě.
Jahodovo vanilkový pudink s jahodami
Jahodové pohlazení
Dort PAVLOVA
Velmi lehký dortík tak trochu jinak
Listové těsto s pudingem, šlehačkou a ovocem
Tak lehoučký a nadýchaný. Velmi rychle připravený.
Pařížský dort s ovocem a máslovým krémem
Ideální na horké letní dny.
Ovocné fondue
Fondue - jde to i bez nádoby na fondue.
Mojito s jahodami
Super osvěžující drink pro návštěvy nebo párty
Tvarohové knedlíky s ovocem
Vařené knedlíčky z jemného tvarohového těsta plněné borůvkami, jahodami, nebo marmeládou
Lívance
Sladké lívanečky s jahodovou pěnou nebo s marmeládou a tvarohem či zakysanou smetanou
Mandlové košíčky s čokoládovou pěnou
Mandlové košíčky s čokoládovou pěnou - recept na 6 košíčků