Ingredience zeleninový vývar
Vývar je kuchyňská surovina připravená vyvařením masa (kostí) či zeleniny . Suroviny se zpravidla vkládají do studené, málo či vůbec solené vody, aby se chuťové látky lépe vyvařily. Používaná např při vaření polévek a omáček.
Čočka beluga s opečenou cibulkou
Chuťově vynikající druh čočky, vhodný jako příloha i samostatný pokrm - upravíme si s opečenou cibulkou.
Dýňový krém
Uvařit dobrou dýňovou polévku není žádný div, zkuste podle tohoto receptu z oblbené dýně hokkaidó
Bramboračka
Polévka bramboračka ze sušených hub, sytá a bohatá na chutě
Polévka z pěčené dýně hokaido
Polévka z pěčené dýně hokaido s krutonky a smetanou
Karotkový krém se zázvorem
Bomba plná vitamínů, ideální polévka nejen pro podzimní nachlazení.
Roštěná z vepřové pečeně
Roštěná omáčka z vepřové pečeně s rýží
brokolicový krém
easy