Ingredience hovězí svíčková
Hovězí maso je spolu s vepřovým masem je nejčastěji používané maso v české kuchyni.
Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Nejčastější úpravou je pečení vcelku: roast beef nebo po nakrájení na plátky biftek, hovězí steak. V české kuchyni se používá především k přípravě polévky a guláše, z nejkvalitnějšího masa se dělá svíčková na smetaně. Méně kvalitní maso se připravuje jako mleté do hamburgerů
Tournedo rossini
trochu dražší záležitost, nicméně chuťově naprosto dokonalá
Hovězí tatarský biftek s topinkami
S čím jiným podávat tatarák, než s topinkami a česnekem!
Svíčková s brusinkama
Svíčková v brusinkách
Hovězí svíčková na cibuli
Hovězí svíčková pečená na cibuli
Máši tatarák
Za pravým tatarákem není potřeba chodit jen do restaurace, a už vůbec se nemusíte bát si jej doma přpravit tak, jak vám chutná.
Tournedos Rossini
Tournedos Rossini - čte se Turndos a je to samá dobrota, no podívejte se sami :)
Carpaccio z hovězí svíčkové
Carpaccio z hovězí svíčkové - vynikající předkrm, ale i hlavní chod pro letní večery