Ingredience těstoviny penne
Těstoviny -se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě .Těstoviny máme vaječné a bezvaječné , celozrné, špaldové, ječné, žitné , bezlepkové, pohankové, kukuřičnéa rýžové .Těstovin je několik druhů.Plněné ,neplněné a polívkové.
Penne Rigate s pečeným masem
Zbylo Vám pečené maso z oběda? Použijte ho na další, lehčí jídlo!
Penne se špenátem a kuřecím masem
nenáročné na přípravu, chuťově ovšem báječné
Penne all Salsicia
masové ragů, těstoviny, rajčata, to vše provoněné rozmarýnem - nádhera
Penne all’Amatriciana
další z rychlých italských past neboli těstovin
Penne all‘ arrabiata
pikantní, jednoduchá úprava těstovin
Penne Putanesca
Chuťově báječné těstoviny ze základních surovi, staňte se Italem během pár minut a okouzlete drahou polovičku nebo rodinu.
Penne all’a Amatriciana
Italské těstoviny krásných barev a ještě lepší chuti, se slaninkou a plné zeleniny.