Ingredience přepuštěného másla
Přepuštěné máslo, používané našimi babičkami a profesionály, má tu výhodu, že se dá na něm smažit, aniž by se přepálilo. Přepuštěné máslo se připravuje pomalým převařováním másla, kdy se odstraňuje voda a ostatní příměsi až zbude čistý, průhledný tuk žluté barvy .Další výhodou přepuštěného másla je zvýšení trvanlivosti, můžeme ho totiž v chladu a suchu uchovávat déle než půl roku.
Jednoduché krůtí roládky
patříme k milovníkům závitků a rolád
Cizrnová korma s květákem
objevte indickou kuchyni
Chléb naan
velmi snadná, indická chlebová placka
Crepes Suzette
aneb palačinky podle Zuzky - flambované, s pomerančovým karamelem
Zeleninová rýže
barevná a o něco chutnější úprava rýže
Kreolské kuře
žhavá chuť kreolské kuchyně
Piškotový dort s pařížským krémem
Výborný dort s kakaem a bílou čokoládou navrch, parádní kombinace chutí s pařížským krémem. Ideální ke kávě.