Ingredience dětská krupice
Klasická dětská krupice se vyrábí pomletím loupaných pšeničných zrn. Dodá organismu především prázdné kalorie (obsahuje málo vlákniny, vitamínů, minerálních látek a stopových prvků). Můžete vařit kaše, ale uplatní se také při přípravě knedlíků, halušek, lívanců, či polévek.
Smažené bramborové šišky
Bez obalování je stačí dát do friťáku a máme domácí krokety
Bramborové knedlíky se škvarkama
Bramborové knedlíky se škvarkama a se zelím
Sušenkové kuličky
Nepečené cukroví ze sušenek, másla a cukru, obalované v kokosu nebo kakau
Bryndzové knedlíky
Něco na způsob tvarohových knedlíků, jen místo tvarohu jsme použili bryndzu.
Pečená kačena s červeným zelím a bramborovými šiškami
Česká klasika, kdo by neznal
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a cibulkou
další z řady tradičních jídel, velmi oblíbených, alespoň u nás
Pečené vepřové, kysané zelí, bramborové šišky
aneb vepřo, knedlo, zelo .....
Bramborové šišky
Bramborové šišky - jednoduchá domácí příloha, kterou si zamilujete
Krupicová kaše
Kaše z dětské krupice a mléka, sypaná Grankem, výborná je taky s cukrem a banánem.
Bramborové knedlíky s uzeným a špenátem
Bramborové knedlíky, plněné uzeným masem s dušeným špenátem
Bramborové šišky s mákem
Bramborové šišky s mákem - tradiční české jídlo, rychlé a snadné