Ingredience jíška
Jíška je zahušťovací prostředek do polévek a omáček vyráběný z tuku a mouky. Starší generace pro ni používaly také pojem zásmažka či zápražka.V současnosti narůstá obliba granulovaných jíšek .Jíšku můžem udělat ,světlou ,tmavou podle toho jak dlouho jížku nacháme pražit na pánvy.
Kančí guláš s karlovarským knedlíkem
Guláš z kančí plece
Pikantní kančí plátky s brusinkami, bramborové pusinky
Místo kančího masa lze použít i srnčí nebo dančí.
Hořčicová omáčka s houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem
Vynikající s vychlazeným světlým pivem.
Omáčka z kuřecích horních stehen s Tarhoňou (těstovinou)
Hledáte rychlý recept z pár surovin, který není drahý a zasytí? Tak je to přesně tento ;-) - u nás velmi oblibený.
Špenatový krém se sýrovými bruschettami
Vynikající a plný vitamínů. Občas udělejte i něco pro své tělo - těch vitamínů je v něm spousta,i když nemusí být moc oblibený ;-)
Plněné papriky v rajské omáčce
Papriky plněné směsí mletého masa rýže, uvařené v rajské omáčce
Brokolicový krém
Brokolicový krém - velmi jednoduchý recept, doplní nám potřebné vitamíny.
Zapečené palačinky se špenátem
Zapečené palačinky se špenátem, zalité smetanou a sypané sýrem - křupavá nádhera plná chuti