Ingredience červené víno
Víno je alkoholický nápoj vznikající kvašením moštu z plodů vinné révy. Členění vína podle barvy je základní a jsou to barvy : bílá , růžová , červená.
Vína dle obsahu cukru : suché: nejvýše 4 g zbytkového cukru / litr ,polosuché: 4,1–12 g zbytkového cukru / litr ,polosladké: 12,1–45 g zbytkového cukru / litr , sladké: minimální obsah 45 g zbytkového cukru / litr.
Třídy vína : stolní , zemské , jakostní, s přívlastkem - pozdní sběr ,výběr z hroznů,výběr z bobulí, výběr z cibét, ledové víno, slámové víno. Mešní víno víno je něco jako bio.Další z vín je perlivé,šumivé, likérové.
Lahodné hovězí na pepři a červeném víně
Nechejte vyniknout chuť hovězího masa. S lahví červeného vína chutná nejlépe!
Boloňská omáčka
Na špagety,nebo lasagne
Kachní prsa s švestkovou omáčkou
Křupavá prsíčka
Lasagne alla Bolognese
Pravé lasgne s boloňským ragů - Itálie připravená u vás doma
Burgundské hovězí
Legendární dušené hovězí na červeném víně, křehké a měkké v typické klasické úpravě se žampióny - musíte vyzkoušet!
Pečená krkovička s marmeládou z červené cibule
Držte si chuťové buňky, tohle je fakt mazec - krkovička doplněná marmeládou z červené cibule a třeba s bramborem, paráda.