Ingredience šťáva z půl citronu
Citron je plod citronovníku. Citrony obsahují velké množství kyseliny kyseliny citronové , mají přibližně kolem 87 % vody. Proto se využívají jako přírodní okyselovadlo do řady pokrmů, nebo se z nich mačká kyselá šťáva. Je též zdrojem vápníku, draslíku, fosforu, hořčíku, železa, zinku a dalších.
Salát s kozím sýrem a grilovanou hruškou
Salát, který vás omráčí skvělým snoubením chutí a vůní - sladké, kořeněné a výrazně sýrové.
Pálivá rybí polévka
Jak moc bude ostrá, záleží na Vás :)
Špagety s brokolicí a žampiony
Rychlý oběd
Zimní jáhelník s brusinkami a jablky
Teplý nebo studený, dezert nebo hlavní jídlo. Vždycky bude perfektní. Zimní jablečný jáhelník, bez lepku i mléka.
Mix salát s kuřecím steakem
Salát s medovo-pomerančovo-citronovým přelivem
Mrkvové mufiny s citronovou polevou
Svačinka pro malé i velké - opravdu výborné
Hrušky v karamelovém županu
Podzimní pochoutka, která dokonale zahřeje Vaše bříška
Salát úžasných chutí
Exploze chuti podle vás - nebojte se kombinovat sladké, pálivé a kyselé, záleží jen na vaší fantazii
Ražniči
Vepřové ražniči z kýty a slaniny
Jablkový kompot
K obědu si můžeme připravit rychlý kompot z povařených jablek
Punčový/rumový dort
Dort z barevného piškotového těsta, promazávaný rybízovou marmeládou, pokapaný punčem nebo rumem