Ingredience kajenský pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Kreolské kuře
žhavá chuť kreolské kuchyně
Cibulový koláč
Cibulový koláč - francouzská klasika za pár korun
Pikantní vepřové ragů
Pikantní vepřové ragů - zkuste tuhle nevšední kombinaci masa a tvarohu
Vegetarianský špíz
Vegetarianský špíz - použijeme tofu jako náhradu masa
Salát úžasných chutí
Exploze chuti podle vás - nebojte se kombinovat sladké, pálivé a kyselé, záleží jen na vaší fantazii
Steak z lososa s holandskou omáčkou
jemná chuť ryby, jemná chuť holandské omáčky - svou drahou polovičku příjemně překvapíte
Jižanské smažené kuře
Jižanské smažené kuře - pikantní, vynikající a přitom ne příliš složitá úprava kuřete - lepší než KFC - a víte, co jíte.
Kuřecí prsa s holandskou omáčkou a pečenými bramborami
Kuřecí steak s jemnou holandskou omáčkou a pečenými bramborami s rozmarýnem.
Holandská omáčka
Výborná francouzská omáčka z vaječných žloutků a másla, k masům i zelenině
Rajská omáčka s karbanátky
Rajská omáčka s karbanátky a těstovinami