Ingredience kakao
Kakao je obvyklé označení pro semena kakaovníku a z nich vyrobený prášek.Ve své přirozené (neslazené) formě má extrémně hořkou chuť. Slouží především jako základ čokolády.Nejjednodušším užitím je příprava kakaa , který vzniká smícháním kakaového prášku, mléka a cukru.Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se rychle stala velmi oblíbeným nápojem.

Výborný piškot s vanilkovým krémem a ovocnou želatinou
Sladká odměna :) - Piškot s vanilkovým krémem a ovocnou želatinou

Řezy z acidofilního mléka
Křehké řezy sypané kokosem

Kokosové řezy
křehké kokosové řezy

Krtkův dort na plech
Domácí krtkův dortík - krtk;v dort určitě znáte, udělat si vlastní, domácí není žádná věda, s chutí do toho! Úspěch zaručen.

Medovník
Jednoduše výborný medovník, rozhodně zkuste, k tomu není co dodat :)

Ořechovo-kávový dort
Dort z ořechového těsta s kávovým krémem a čokoládovou polevou, podle receptu od jedné tetičky

Perníkové řezy
Kakaový dezert, vonící perníkovým kořením, s čokoládovou polevou a kokosem

Olejová bábovka
Výborný moučník k čaji nebo ke kafíčku. Podle chuti je možné upéct tuto bábovku taky jako čokoládovou, ořechovou nebo kokosovou.

Piškotový dort s pařížským krémem
Výborný dort s kakaem a bílou čokoládou navrch, parádní kombinace chutí s pařížským krémem. Ideální ke kávě.

Plněné taštičky tvarohem a jahodovým džemem
Bramborové taštičky plněné tvarohem a džemem. Sypané cukrem, tvarohem, kakaem a polité máslem - sladká dobrota pro všechny.

Buchty na páře
Buchty na páře - krásně nadýchané, plněné marmeládou nebo nutelou

Dort se zakysanou smetanou
Piškotový dortík s krémem ze zakysané a sladké šlehačky, zdobený pařížskou a normální šlehačkou a ovocem.