Ingredience mražený hrášek
Nezralé hrášky,či celé lusky se používají jako zelenina,zralá semena se používají jako luštěnina.Hrách se používá v kuchyni jako příloha i jako hlavní chod.Hrášek je výborný k zamražování,kde si zachovává veškeré vitamíny a hodnoty.
Smažená rýže s kousky kuřete
na skok v asijské kuchyni
Bratislavské vepřové kostky
z receptů po babičce
Butterfish s hráškovým pyré
s opečenými brambůrkami
Treska s květákovým pyré a hráškem
šťavnatá ryba s jemnou chutí květákového pyré
Rizoto s liškami a hráškem
Rizoto s liškami a hráškem - lahodné italské rizoto
Pečené vepřové maso s hráškovým pyré s mátou
Dozlatova upečené maso, sladký hrášek s voňavou mátou - to se neomrzí
Aspikové dortíky
Dortík nemusí být jen sladký - tyhle aspikové zkuste, určitě si je zamilujete!
Hrachové pyré
Hrachová polévka zdobená smaženou zavářkou
Kuřecí koktejl
Různých druhů kuřecích koktejlů je nespočet, zde je můj oblíbený se zeleninou
Hráškový krém
Výborná, velmi rychlá polévka, svěží jarní barvy pro potěchu oka a lehké chuti