Ingredience šalotka
Cibule šalotka má jemnější chuť než cibule kuchyňská.
Zapečený lilek
Zapečený lilek s nádivkou, podáváme ideálně s čerstvým křupavým pečivem.
Telecí Karé
Telecí maso s omáčkou z calvadosu
Plněný mořský vlk
Plněný mořský vlk - ryby jsou opravdu zdravé, nevyhýbejte se jim. Vlka dokážeme sehnat v běžném supermarketu.
Těstoviny s kuřecím masem a špenátovým protlakem
Těstoviny s kuřecím masem a špenátovým protlakem - chuťově moc dobrý oběd
Fregola sarda se sušeným rajčaty
Velmi zajímavá těstovina, původem ze Sardínie - v mé úpravě s cizrnou, rajčaty a prosciuttem
Kalamáry s rajčatovou omáčkou s kapary
Pro milovníky mořských plodů a vůně rozmarýnu - kalamárů se nebojte, příprava je detailně popsaná.
Listový špenát
neuvěřitelně snadná příloha z čerstvého listového špenátku
Losos s listovým špenátem a pečenými bramborami
Výborná, nenáročná večeře, kterou svou partnerku rozhodně nadchnete