Ingredience salám
Salám (z italského salame „solená uzenina, solené maso“ .Existuje velké množství druhů salámu, lišících se použitými surovinami (druh masa, složení kořenících směsí apod.)Salámy se dělí na tři velké skupiny -
První skupina jsou měkké masné výrobky, druhá tepelně opracované tzv. trvanlivé (např. turistický salám) a třetí tepelně neopracované, trvanlivé (např. lovecký salám).
Jednoduché krůtí roládky
patříme k milovníkům závitků a rolád
Vepřová kotleta zapečená se sýrem a smetanou
Jako přílohu jsem zvolil pečené brambory.
Šunková Omeleta
Rychlá a vynikající snídaně.
Pizza
Pizza ala co dům dá
Zapečené tousty
Tousty zapékané se smetanovo-máslovou pomazánkou se šunkou, sýrem a dalšími dobrotami
Bramborové lasagne
Bramborové lasagne - výborný oběd, koncert pro jednu zapékací mísu
Celerové smaženky
Placky z celeru, brambor a salámu osmažené dočervena
Balkánská pomazánka
Vynikající pomazánka na čerstvé bagetky nebo křupavý chleba.
Pizza z domácího těsta
Všichni známe kulatou pizzu z pizzerií - teď si ji uděláme v teple domova na plechu. S tím, co nám nejvíc chutná.
Supr bramborový guláš
Guláš nemusí být jenom z hovězího, to je známá věc. Zkuste tenhle, určitě bude chutnat.
Takova lepší houska, inspirace k snídani
Houska plněná volským okem, vyborná snídaně lepší než MCdonald ;-)
Sloní žrádlo
skvělá pomazánka na příklad na chlebíčky
Ševcovský salát na chlebíčky
Chlebíčky z veky se ševcovským mlsem
Zelnačka na rychlo s fazolemi
Zelnačka na rychlo s fazolemi - hodně rychlé, levné a dobré, plné vitamínů a silně zahřívací.