Ingredience kořenová zelenina
Kořenová zelenina je zelenina pěstovaná pro své podzemní části - kořeny, hlízy nebo bulvy, které jsou využívané jako potrava . Kořenová zelenina, mezi kterou řadíme mrkev, celer, petržel a řepu, patří mezi typickou českou zeleninu.
Sýrová polévka
rychlá, jemná a jednoduchá polévka
Boršč
Pravá ukrajinská a vynikající polévka plná chuti
Dršťková polévka
I tahle polévka je chutná - k dršťkám má spousta lidí výhrady, ale stačí jednou překonat a určitě jí přijdete na chuť.
Husí kaldoun se šunkovými knedlíčky
Vznešená polévka výborné chuti
Kuře na divoko
Kuřecí maso pečené s kořenovou zeleninou, kořením a červeným vínem
Kapr na modro
Vařený kapr se zeleninou, chutný s bramborovým salátem
Telecí brzlík
Brzlík se opět vrací do kuchyně. Nebojte se ho a zkuste tenhle recept!
Drštková polévka
Drštková polévka (můžeme si koupit předvařené, vyčištěné drštky).
Srnčí žebro
Srnčí žebro na černo
Králík na divoko
Králík na divoko - ten už nikam neuteče, připravíme si ho pečeného se slaninou
Vínová kuřecí polévka se smetanou
Vínová kuřecí polévka se smetanou - sváteční polévka, ale nebojte, rozhodně se z ní neopijete
Nudlová polévka hovězí
Vývar z hovězího masa se zeleninou