Ingredience losos filet bez kůže
Maso z lososa je velmi ceněno a má typickou oranžovočervenou barvu za syrova, která se po uvaření mění dorůžova. Losos se servíruje vařený nebo pečený. Velkou oblibu má také uzený losos, ale i tepelně neupravený jako sushi.
Lososový tataráček
s avokádem a mangem
Losos s bylinkami v papilotě
jednoduchá úprava a skvělá chuť
Losos pošírovaný v zeleném čaji
sváteční večeře ...
Zelené špenátové tortelli
plněné lososem a špenátem
Losos s listovým špenátem
velmi jednoduchý způsob úpravy této výborné ryby
Losos Wellington
hodí se i pro slavnostnější chvíle
Salát s lososem
trochu jiný salát
Pečený losos s krevetami
chuť moře
Tagliatelle s lososem a rukolou
Snadná a chutná úprava těstovin s lososem
Lososová roláda
Lososová roláda plněná špenátem
Losos s citronovopomerančovým přelivem
Losos s citronovopomerančovým přelivem a falešným kaviárem-tarhoňa
Pikantní lososový tatarák
Rybích jídel není nikdy dost, zkuste si doma připravit pikantní lososový tatarák
Losos s bramborovo květákovým pyré
Losos a pyré z brambor a zeleného květáku
Pečený losos
Pečený losos s křenovou omáčkou
Fettuccine s lososem a hráškem
další z mých oblíbených těstovin, velmi rychle připravených
Jarní salát s lososem
Salát s lososem a hořčičnou zálivkou, výborné, lehké a chutné jídlo nejen do horkého dne