Ingredience vanilkový lusk
Vanilka je aromatické koření původem z Mexika používané zejména při přípravě některých sladkých jídel, pochutin a nápojů. Nejdůležitější obsahovou látkou vanilky je aromatický fenolický aldehyd vanilin, který je odpovědný za příjemnou vůni a sladkou chuť tohoto koření.Další uplatnění nachází extrakt z vanilky při přípravě voňavek a parfémů.
Sicilské cannoli
těsto je tmavé od kakaa i cherry a ještě hotové po zchladnutí ztmavnou
Dutch baby pancake
nebudete se chtít dělit
Profiteroles
s vanilkovým krémem
Kakaovo - cuketový koláč
Vláčný díky cuketě, přitom nikdo nepoznal, že v koláči je
Dvojíté cupcakes
Stačí jedno kusnutí a nikdy nebudete chtít přestat ...
Puding z tapioky
Výborný dezert z trochu nezvyklé suroviny
Buchtičky se šodó
Domácí klasika, kterou rádi občas smlsneme. Lze použít i pudinkový krém, my si zkusíme vlastní.
Zimní jáhelník s brusinkami a jablky
Teplý nebo studený, dezert nebo hlavní jídlo. Vždycky bude perfektní. Zimní jablečný jáhelník, bez lepku i mléka.
Sacher dort
proslavený čokoládový dezert
Cheesecake
oblíbený narozeninový dort mého synka
Panna cotta s malinami a karamelem
jeden z nejsnadnějších a současně nejznámějších dezertů
Tvarohový dort s malinovým coulis
Tvarohový dort s malinovým coulis - lehký nepečený dezert, kterým své blízké rozhodně potěšíte
Banánové muffiny
Banánové muffiny - vydatná snídaně i svačinka
Panna cotta s javorovým sirupem a banánem
Za 10 minut hotová dobrůtka s cizím a zajímavým názvem, která vám vyrazí dech svou jemnou chuťí
Cupcake (za nás teď ve Vánočním duchu)
Už se to blíží a jelikož jsou u nás Vánoce oblíbené, chtěli jsme si je už trošku přiblížit, už se jich nemůžeme dočkat.