Ingredience celý pepř
Pepř černý – plod pepřovníku černého je důležitá surovina v kuchyni.. Je to nejrozšířenější koření, používané ve všech kuchyních. Plody pepřovníku se sklízejí v různých stupních zralosti a procházejí jiným procesem zpracování, což dává pro použití v kuchyni více druhů:Pepř může být různě barevný.Pepř černý (fermentované nedozrálé zelené bobule).Pepř bílý (oddělení červené slupky zcela zralých bobulí).Pepř zelený (rychle usušené nedozrálé bobule.
Vepřové dušené na houbách
jemné kousky vepřového masa, provoněné lesem
Lahodné hovězí na pepři a červeném víně
Nechejte vyniknout chuť hovězího masa. S lahví červeného vína chutná nejlépe!
Rajská omáčka s karbanátky
Rajská omáčka s karbanátky a těstovinami
Hrachová kaše s uzeným masem
Skutečně jednoduché, tradiční jídlo, jak ho znáte z mládí od babičky - snadná úprava, kterou rozhodně neurazíte.
Hovězí vývar
Příprava kvalitního hovězí vývaru, který dále použijeme v receptech. Nebojte si udělat vlastní, máte jistotu, co v něm bude.
Bramborové knedlíky s uzeným a špenátem
Bramborové knedlíky, plněné uzeným masem s dušeným špenátem
Hovězí dušené na houbách
Hovězí kližka s omáčkou z domácího hovězího vývaru a pravých hřibů.